Dé Auto Groothandel in Hoogeveen: Snijders & Van Dijk

Bent u op zoek naar een auto groothandel? Zoek niet verder! Bij Snijders & Van Dijk, gevestigd in Hoogeveen, zijn we gespecialiseerd in het inkopen en verkopen van zowel personenauto's als lichte bedrijfsvoertuigen. Met een uitgebreide voorraad aan auto's bieden we voor ieder wat wils.

Onze voorraad is gevarieerd en wisselt snel, waardoor onze klanten een ruime keuze hebben. Met jarenlange ervaring in de auto groothandel B2B-markt zijn we ook actief in de export. Het is belangrijk op te merken dat we uitsluitend verkopen aan dealers, universele autobedrijven en de handel, dus particulieren kunnen bij ons niet terecht.

Waarom Snijders & Van Dijk Auto Groothandel?

  • Ruime Voorraad: Onze diverse en snel veranderende voorraad stelt u in staat om uit een breed scala aan voertuigen te kiezen, zowel nieuw als tweedehands. Of u nu op zoek bent naar een compacte stadsauto, een ruime gezinswagen of een bedrijfsvoertuig, wij hebben het allemaal.
  • Ervaring: Met meer dan twee decennia ervaring in de auto groothandel Nederland, weten we wat er nodig is om kwaliteitsvoertuigen te leveren. Onze expertise strekt zich uit over zowel personenauto's als lichte bedrijfsvoertuigen.
  • Betrouwbaarheid: Bij Snijders & Van Dijk hechten we veel waarde aan betrouwbaarheid. We werken alleen samen met gerenommeerde dealers, universele autobedrijven en handelaren om ervoor te zorgen dat onze klanten voertuigen van hoge kwaliteit ontvangen. Onze strenge kwaliteitscontroles garanderen dat elk voertuig dat onze groothandel verlaat, voldoet aan de hoogste normen.
  • Exportmogelijkheden: Naast onze activiteiten op de binnenlandse markt zijn we ook actief in de export. We hebben ervaring met het verzenden van voertuigen naar verschillende internationale markten. Als u geïnteresseerd bent in het uitbreiden van uw bedrijf naar het buitenland, staan we klaar om u te ondersteunen.

Waarom Je Voor Snijders & Van Dijk Kiest

Ontdek waarom Snijders & Van Dijk jouw beste keuze is voor een auto groothandel:

  • Ruime Voorraad: We hebben altijd een uitgebreide voorraad auto's beschikbaar, zodat je het perfecte voertuig voor je bedrijf kunt vinden.
  • Specialisatie in B2B: Onze focus ligt op professionals zoals jij. We begrijpen de eisen van autobedrijven en dealers en bieden oplossingen die aan jouw behoeften voldoen.
  • Exportmogelijkheden: We zijn niet alleen actief in Nederland, maar bieden ook exportmogelijkheden voor internationale klanten.

Onze Klanten

Bij Snijders & Van Dijk bedienen we een breed scala aan klanten, waaronder:

  1. Autodealers: We voorzien autodealers van hoogwaardige voertuigen om aan de vraag van hun klanten te voldoen.
  2. Universele Autobedrijven: Universele autobedrijven vertrouwen op ons voor diverse voertuigen die geschikt zijn voor allerlei soorten reparaties en onderhoud.
  3. Handelaren: Voor handelaren bieden we aantrekkelijke prijzen en mogelijkheden voor het inkopen van voertuigen in bulk.

Bekijk Onze Voorraad

Als u op zoek bent naar een betrouwbare partner in de groothandel in auto's, bent u bij Snijders & Van Dijk aan het juiste adres. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze beschikbare voertuigen en exportmogelijkheden.

Let op: Wij verkopen uitsluitend aan dealers, universele autobedrijven en aan de handel.

De voorraad bekijken Contact opnemen

 

1