Al 25 jaar ervaring
Onze specialisten staan voor jou klaar

Over ons

Wij zijn gespecialiseerd in het in-en verkopen van zowel personen als lichte bedrijfsauto's. Met een ruime voorraad aan auto’s, hebben wij voor iedereen wel een passend voertuig. Door de gevarieerde en snel wisselende voorraad, heb je een uitgebreide keuze. Met een jarenlange ervaring in de B2B zijn wij tevens ook actief in de export.

Gevarieerd aanbod

Wij verkopen de meest uiteenlopende automerken aan garagebedrijven en dealers. Jong gebruikte auto’s en lichte bedrijfswagens van vrijwel ieder merk behoren tot onze specialiteit. Onze voorraad is heel divers en wisselt snel. Kom bij ons langs om het actuele aanbod te bekijken. Onze specialisten helpen jou graag verder. Of maak een account aan voor updates met nieuwe voorraad!

Waarom Snijders & van Dijk Auto's B.V. 

Bent je op zoek naar een betrouwbare en efficiënte manier om je wagenpark uit te breiden? Zoek niet verder! Bij onze B2B groothandel geniet je van een scala aan voordelen die jullie bedrijf naar nieuwe hoogten zullen stuwen. Stap in en ontdek waarom auto's kopen bij ons de slimste keuze is!

Bij onze B2B autogroothandel in Hoogeveen geniet je van gemak, een ruime keuze aan voertuigen, betrouwbaarheid en kwaliteit. Wij bieden aantrekkelijke inkoopprijzen, een divers assortiment, flexibiliteit, grondig geïnspecteerde auto's en snelle levering. Bespaar tijd, geld en stress door te kiezen voor auto's van Snijders & van Dijk. Rijd met vertrouwen naar succes!

Onze voorraad staat 24/7 voor U beschikbaar, met altijd scherpe en actuele prijzen.

Bekijk onze voorraad Account aanmaken

Alt titel Alt titel Alt titel
1