Het autofilter alarm instellen

Wil jij direct op de hoogte worden gebracht zodra een auto binnen onze voorraad exact voldoet aan jouw eisen? Dan wordt het eens tijd om ons autofilter alarm in te stellen. Door binnen jouw account een aantal handige filters in te stellen, weten wij exact wat jij zoekt en kunnen wij geautomatiseerd een e-mail verzenden zodra er een match is. Hoe jij dit doet? Heel eenvoudig!

Stap 1. Login in jouw account

Omdat wij niet verkopen aan particulieren, is het noodzakelijk om een account te registereren. Omdat het autofilter alarm kijkt naar jouw specifieke eisen, is het belangrijk om eerst in te loggen.

Stap 2. Ga naar 'Mijn filters'

Eenmaal ingelogd, kan je binnen jouw account navigeren naar het menu item 'mijn filters'. Op deze pagina vind je de ingestelde filters. Als je hier voor de eerste keer kijkt, is de kans heel groot dat er nog geen filters staan ingesteld.

Stap 3. Maak filters aan

Nu je de filters hebt gevonden, kun je een aantal factoren aanpassen. Merk, brandstof, kilometerstand (tot) en het bouwjaar (vanaf) behoren tot de mogeljikheden. Wil je een extra filter aanmaken? Klik dan op het plusje om een nieuwe regel te creëren. Zodra de filters correct staan ingesteld, klik je op 'wijzig informatie' om de filters te bevestigen. 

Op ieder moment kan je deze filters weer aanpassen of verwijderen naar eigen voorkeuren.

Stap 4. Klaar!

Als je bij stap 4 bent aanbeland, heb jij één of meerdere filters ingesteld. Op het moment dat wij een nieuw voertuig toevoegen aan onze voorraad en deze voldoet aan jouw filters, sturen wij jou gelijk een e-mail. Hierdoor kan jij direct schakelen om jouw gewenste voertuig aan te schaffen.

Kom je er als nog niet helemaal uit? Twijfel dan niet en neem contact op met een van onze medewerkers.

Help mij met instellen

1