Auto groothandel Nederland

Welkom bij Snijders & Van Dijk: jouw toonaangevende partner in het in- en verkopen van zowel personen- als lichte bedrijfsauto's. Met een uitgebreide voorraad bieden wij voor iedereen een passend voertuig. Onze gevarieerde en snel wisselende voorraad geeft je een ruime keuze. Dankzij onze jarenlange ervaring in B2B-operaties zijn wij tevens actief in de export.

Divers aanbod van topmerken

Ontdek een indrukwekkende selectie van de meest gerenommeerde automerken bij Snijders & Van Dijk. Onze specialiteit omvat jong gebruikte auto’s en lichte bedrijfswagens van vrijwel elk merk. De voorraad is divers en verandert snel, waardoor je altijd kunt kiezen uit actuele modellen. 

Ontdek onze actuele voorraad

Waarom kiezen voor Snijders & Van Dijk?

Ben je op zoek naar een betrouwbare en efficiënte manier om je wagenpark uit te breiden? Zoek niet verder! Ontdek waarom auto's kopen bij Snijders & Van Dijk de slimste keuze is voor jouw bedrijf.

Onze voordelen

  • Gemak en ruime keuze: Geniet van het gemak van een ruime keuze aan voertuigen.
  • Betrouwbaarheid en kwaliteit: Wij garanderen betrouwbaarheid en kwaliteit in elke transactie.
  • Aantrekkelijke inkoopprijzen: Profiteer van concurrerende inkoopprijzen voor een slimme investering.
  • Divers assortiment: Ontdek ons diverse assortiment met snel wisselende voorraad.
  • Flexibiliteit en snelle levering: Ervaar flexibiliteit en snelle levering voor jouw bedrijfssucces.

Bespaar tijd, geld en stress door te kiezen voor auto's van Snijders & Van Dijk. 

Luxe wagenpark bij Snijders & Van Dijk

Altijd beschikbare voorraad

Onze voorraad staat 24/7 voor u klaar, met scherpe en actuele prijzen. Wij begrijpen de eisen van B2B-operaties en bieden efficiëntie en toegankelijkheid. Ontdek het gemak van werken met Snijders & Van Dijk - waar kwaliteit en service samenkomen voor jouw bedrijfsgroei.

Maak een account aan voor exclusieve voorraadupdates

Mis nooit meer de kans om als eerste de nieuwste modellen te ontdekken. Maak vandaag nog een account aan en ontvang exclusieve updates over onze voorraad. Blijf op de hoogte van de laatste aanwinsten en geniet van de voordelen van een partnerschap met Snijders & Van Dijk - de betrouwbare schakel in jouw succes!

Account aanmaken Contact opnemen

Veelgestelde vragen

Onze meest recent ingekochte auto's worden automatisch geadverteerd op onze website. Deze moeten echter nog binnen komen. Zo bent u als eerste op hoogte van de meest actuele voorraad.

Door op onderstaande link te klikken, wordt u doorgelinkt. Hier kunt u uw account aanmaken

Account aanmaken

Op dit moment zijn er 5 werknemers werkzaam bij ons. Een overzicht vind u hieronder.

Werknemers

Omdat wij geen concurrent van onze businesspartners willen zijn, hebben wij er voor gekozen om géén auto's particulier te verkopen. Hierdoor hebben wij lagere overhead kosten en profiteert u van de scherpste prijzen.

Uiteraard zijn wij voor persoonlijk advies bereikbaar. Maak een afspraak via onze contactpagina, door op de button hieronder te klikken.

Contactpagina

1