B2B autohandel

Welkom bij Snijders & Van Dijk, de vooraanstaande specialist in B2B autohandel in Nederland. Vanuit onze vestiging in Hoogeveen, Drenthe, beiden wij een uitgebreide voorraad aan van jonge, gebruikte auto's en lichte bedrijfswagens van diverse gerenommeerde merken. Als deskundigen in B2B autohandel begrijpen wij de specifieke behoeften van dealers en garages en streven wij ernaar om optimale mobiliteitsoplossingen te bieden!

Maak vrijblijvend een account aan

Een uitgebreid en divers wagenpark 

Bij Snijders & Van Dijk profiteert u van een divers scala aan voertuigen, variërend van betrouwbare personenauto's tot stevige bedrijfswagens. Wij waarborgen de betrouwbaarheid van elke transactie, waardoor u met volledig vertrouwen uw wagenpark kunt uitbreiden.

Een uitgebreid en divers wagenpark 

Concurrerende inkoopprijzen

Onze aantrekkelijke inkoopprijzen maken investeren in uw bedrijfsvoertuigen kostenefficiënt. Wij begrijpen de waarde van uw budget en streven ernaar om competitieve deals aan te bieden die aansluiten bij uw zakelijke doelstellingen.

Flexibiliteit en snelle levering

In de dynamische wereld van B2B operaties begrijpen wij het cruciale belang van flexibiliteit en snelle levering. Bij Snijders & Van Dijk zorgen we ervoor dat uw voertuigen op tijd en volgens uw specifieke eisen worden geleverd.

Onze toewijding aan klanttevredenheid, gecombineerd met ons uitgebreide aanbod en zakelijke expertise, maakt Snijders & Van Dijk de ideale partner in B2B autohandel. Samenwerken met ons verzekert u van hoogwaardige voertuigen en een service die uw zakelijke behoeften begrijpt.

Flexibiliteit en snelle levering

Ruim aanbod

Onze voorraad is heel divers en wisselt snel. Kom bij ons langs om ons actuele aanbod te bekijken of maak een account aan om de updates van onze voorraadlijst direct in jouw mailbox te ontvangen. Onze specialisten helpen jou graag. 

Bekijk onze voorraad

Account aanmaken

Veelgestelde vragen

Onze meest recent ingekochte auto's worden automatisch geadverteerd op onze website. Deze moeten echter nog binnen komen. Zo bent u als eerste op hoogte van de meest actuele voorraad.

Door op onderstaande link te klikken, wordt u doorgelinkt. Hier kunt u uw account aanmaken

Account aanmaken

Op dit moment zijn er 5 werknemers werkzaam bij ons. Een overzicht vind u hieronder.

Werknemers

Uiteraard zijn wij voor persoonlijk advies bereikbaar. Maak een afspraak via onze contactpagina, door op de button hieronder te klikken.

Contactpagina

Omdat wij geen concurrent van onze businesspartners willen zijn, hebben wij er voor gekozen om géén auto's particulier te verkopen. Hierdoor hebben wij lagere overhead kosten en profiteert u van de scherpste prijzen.

1